• Dit jaar is er speciaal voor CJG's een programma ontwikkelt om ouders met pubers de gelegenheid te bieden om verder te praten. Geen verplichting: de opzet van DopApril blijft dat je de e-cursus individueel volgt. 

  Ik ben er erg blij mee: tijdens de voorgaande edities is dit één van de vragen die het meest langs is gekomen: komt er ook een mogelijkheid om écht, live, met elkaar te praten. Dat kwam er maar steeds niet van. Nu dus wel. 

  Het programma is, zoals je van me gewend bent, aantrekkelijk, leuk, praktisch. En ja: er wordt - als het goed is - heel veel gelachen! 

  De specifieke plaatsen zijn nog niet bekend, evenals je op de juiste data nog even moet wachten!

 • 2 comments

  Wat is een CJG?

  Reply

  CJG staat voor Centrum voor Jeugd en Gezin. Ouders kunnen hier opvoedondersteuning krijgen. Met een aantal van deze centra (van de gemeente) hebben we de afspraak dat zij de deuren openzetten voor ouders die dit graag willen om verder te praten met andere deelnemers van DopApril. Het zijn vooral leuke bijeenkomsten en er wordt geen zware opvoedproblematiek besproken. Deze bijeenkomsten staan los van de e-cursus DopApril; het is een mogelijkheid waar je wel of geen gebruik van kunt maken.

  Reply

Als jij voor de koffie zorgt, dan doen wij daar een cookie bij!

Privacy is voor iedereen belangrijk. Tenminste, dat is onze mening. We beloven je graag dat we met jouw gegevens geen gekke dingen doe. En, en dat is misschien nog wel belangrijker: we verzamelen zo min mogelijk gegevens van je. In de privacyverklaring leg ik je alles uit.

Lees hier de privacyverklaring | Afsluiten
Instellingen