• MeetUps in het land!

  Het zit er weer op: de training aan CJG-medewerkers.

  En wat was het leuk om al deze professionals zélf te laten ontdekken hoe lastig het is om meteen een compliment te geven in plaats van positief gedrag te benoemen. En wat hebben we gelachen als we met elkaar de mist in gingen! 

  Voor een aantal deelnemers kan DopApril zo maar nóg leuker worden als ze een MeetUp in de regio bezoeken. Samen met andere deelnemers haal je dan écht alles uit deze OpvoedChallenge. Geen zware (saaie) cursus maar bijeenkomsten waar je ervaringen deelt, extra informatie krijgt en: heel veel gaat lachen! Deze MeetUps zijn gratis te bezoeken en je krijgt ook nog een kop koffie!

  Wil je weten in welke gemeenten MeetUps georganiseerd worden? Klik dan snel hier >>

   

  De MeetUps zijn alleen toegankelijk voor deelnemers aan DopApril, editie 2017. Geregistreerde deelnemers krijgen een uitnodiging om zich op te geven voor deze MeetUps.

 • 6 comments

  Hoe word je een cjg trainer?

  Reply

  Kijk even op de pagina over de MeetUps; een aantal CJG's doen dit jaar mee met DopApril! Deelnemers krijgen dan de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten.

  Reply

  zijn er ook meetups in de omgeving van Eindhoven?

  Reply

  Je vindt een overzicht op de pagina 'MeetUps'!

  Reply

  Wanneer is er een Meet up in Elst?

  Reply

  Je kunt even contact opnemen met het CJG Rhenen!

  Reply

Als jij voor de koffie zorgt, dan doen wij daar een cookie bij!

Privacy is voor iedereen belangrijk. Tenminste, dat is onze mening. We beloven je graag dat we met jouw gegevens geen gekke dingen doe. En, en dat is misschien nog wel belangrijker: we verzamelen zo min mogelijk gegevens van je. In de privacyverklaring leg ik je alles uit.

Lees hier de privacyverklaring | Afsluiten
Instellingen