• De deelnemers van DopApril Editie 2016 ontvangen 2 januari de eerste uitnodiging voor deelname aan DopApril 2017! Officieel start de inschrijving op 1 maart 2017. Voor de Editie 2017 is plaats voor 500 deelnemers en natuurlijk willen we deze groep als eerste de mogelijkheid geven om een eigen exclusieve plek te bemachtigen. 

  Ook de grote groep mensen die voor de Editie 2016 achter het net heeft gevist wordt al in januari uitgenodigd; deze groep willen we natuurlijk de mogelijkheid bieden om in 2017 wél deel te nemen. 

 • 2 comments

  Hallo, ik heb me opgegeven voor dopapril 2017 en hiervan n bevestiging gehad met een link naar een login. Deze link werkt echter niet. Kunnen jullie 'zien' hoe dat komt? Ik hoor t graag. Vr groet, Wilma Slagt

  Reply

  Wilma, dat komt omdat je nog niet in kunt loggen; DopApril start echt 1 april. als het goed is heb je wel een 'lange' mail gekregen. 1 april (30 maart zelfs ;-) ) krijg je je eerste uitnodiging voor de lessen! Komt goed dus!

  Reply

Als jij voor de koffie zorgt, dan doen wij daar een cookie bij!

Privacy is voor iedereen belangrijk. Tenminste, dat is onze mening. We beloven je graag dat we met jouw gegevens geen gekke dingen doe. En, en dat is misschien nog wel belangrijker: we verzamelen zo min mogelijk gegevens van je. In de privacyverklaring leg ik je alles uit.

Lees hier de privacyverklaring | Afsluiten
Instellingen