• De eerste poster hangt!

    Met een stapel posters en flyers is Gideon de Haan op weg gegaan: het veroveren van Den Helder voor komende OpvoedChallenge is het doel. De eerste overwinning is binnen: bij alle praktijken waar hij aanklopt mag de poster hangen en de flyers neergelegd.

    'De eerste poster hangt!' en meteen komt er een foto per sms binnen. In Den Helder. Nog geen kwartier later: de tweede poster hangt en weer 10 minuten later: en ja hoor, nummer drie hangt ook! De sms-jes 4 t/m 10 zal ik je besparen. Maar, ze hangen er toch maar, op verschillende plekken. Ook dit jaar worden de MeetUps door Gideon de Haan georganiseerd en zijn er heel veel plekken waar de poster opgehangen kan worden. Ik word er blij van. 

    De MeetUps zijn 'live' bijeenkomsten voor ouders die deelnemen aan De OpvoedChallenge. De opzet is vorig jaar ontwikkelt. Omdat er vraag naar was, door ouders. Naast de dagelijkse mailtjes en lessen, de bonus webinars (die zijn er dit jaar ook!) is elkaar 'in het eggie ontmoeten' een prettige aanvulling. Wij trainen vrijwillige ouders om deze bijeenkomsten te leiden. Vaak is de toegang gratis. We werken er graag aan mee. 

Als jij voor de koffie zorgt, dan doen wij daar een cookie bij!

Privacy is voor iedereen belangrijk. Tenminste, dat is onze mening. We beloven je graag dat we met jouw gegevens geen gekke dingen doe. En, en dat is misschien nog wel belangrijker: we verzamelen zo min mogelijk gegevens van je. In de privacyverklaring leg ik je alles uit.

Lees hier de privacyverklaring | Afsluiten
Instellingen