•  

  Verlang je naar beter contact met je puber?

  Meer harmonie in huis?

  Ben je klaar met die kleine irritaties?

   

  Wil je meer energie om het gezellig te hebben én te houden?

   

  Dan doe je mee met Dé OpvoedChallenge!

   

  En inmiddels gingen honderden ouders je voor!

 • Dé OpvoedChallenge: met een kop en een staart!

  Eén maand lang krijg je elke dag een mailtje met een uitnodiging om in te loggen: in april is dat van 1 t/m 30 april. 

  Inschrijven kan tot en met 31 maart, 24.00 uur. Daarna sluit de inschrijving definitief.

  De kracht van Dé OpvoedChallenge is dat je iedere dag je opdrachten maakt. Dé OpvoedChallenge heeft een duidelijk begin en eind: we starten op 1 april. Later inschrijven is niet mogelijk. Op 1 mei sluiten we af. Daarna ben je de volgende OpvoedChallenge weer van harte welkom!

 • Voor je écht hulp gaat inroepen zou je eigenlijk verplicht deze e-cursus moeten doen.
 • Ons huis voelt weer als een thuis na deze e-cursus
 • Eigenlijk een gek idee dat 30 mailtjes zo'n verschil kunnen maken in je eigen leven en het leven van je kinderen. In positieve zin.
 • Natuurlijk ben je altijd bezig met het positief opvoeden van je kinderen!

  Jij ziet het meteen, als je zoon z’n kamer opgeruimd heeft – en dan ook gemakshalve alle was (de vieze én de schone) in de wasmand heeft gegooid. Opgeruimd staat netjes!

  Natuurlijk weet jij het op waarde te schatten als je dochter de tafel heeft afgeruimd. En de afwas op het aanrecht heeft gezet, precies bóven de afwasmachine.

  Je leert positief kijken én positief zien

  Soms is het lastig om het positieve te blijven zien. Terwijl je dat wel heel graag wilt. Dé OpvoedChallenge ondersteunt je in het ontwikkelen van dát wat iedere vader en iedere moeder wil: een positieve sfeer in huis, meer gezelligheid en vooral: meer contact met elkaar! 

  Elke dag een mailtje

  Een maand lang ontvang je elke dag mailtjes met huiswerk, er zijn een aantal webinars waar je vragen kunt stellen én waar je meer leert over 1 maand positief!.  Het huiswerk is duidelijk, praktisch en je hebt binnen een paar weken het eerste resultaat. 

  Heb je  nog vragen? Klik dan even door naar de pagina veelgestelde vragen. Grote kans dat het antwoord daar bij staat.

  Geef je op en doe mee! 

  Inschrijven

  Voor Dé OpvoedChallenge in april kun je tot en met 31 maart, 24.00 uur inschrijven. Daarna sluit de inschrijving voor Dé OpvoedChallenge voor die editie écht definitief.

 • Ik heb me zo vaak onmachtig gevoeld. Met het idee dat loslaten betekent dat ik geen enkele invloed meer heb op onze kinderen. Door de opdrachten heb ik ontdekt dat ik juist wél invloed heb. Zonder aanvaringen, zonder ruzies. Alleen door mijn eigen houding…
 • Ik zag mijn kinderen af en toe kijken ‘wat is er met haar aan de hand?’ Maar omdat ik veel positiever naar ze kijk, heb ik een soort van optimistisch schild om me heen. Niet te doorbreken, lijkt wel…
 • Hoe moeilijk het ook is deze cursus merk wel dat ik er zelf veel voor terug krijg. Loslaten en benoemen is voor mij persoonlijk heel erg goed.
 • De opdracht op in gesprek te raken met de kinderen vond ik zó lastig! En wat werkte je gesprekstips goed! In plaats van gedoe over te laat thuis waren we opeens in gesprek over hun toekomstdromen.
 • Ik ben heel erg geconfronteerd met mijzelf. Dat ik het zo lastig zou vinden om iets leuks over mezelf te zeggen, dat kwam wel binnen. Opvallend, dat dit juist de start was om heel veel leuke dingen van mijn kinderen te kunnen zien! Alsof de mist is opgetrokken!

Als jij voor de koffie zorgt, dan doen wij daar een cookie bij!

Privacy is voor iedereen belangrijk. Tenminste, dat is onze mening. We beloven je graag dat we met jouw gegevens geen gekke dingen doe. En, en dat is misschien nog wel belangrijker: we verzamelen zo min mogelijk gegevens van je. In de privacyverklaring leg ik je alles uit.

Lees hier de privacyverklaring | Afsluiten
Instellingen