• Gemeente Koggenland gaat voor DopApril!

  Voor alle ouders die in de gemeente Koggenland (West Friesland) wonen is er goed nieuws: maandagmorgen, 27 februari ging de kogel door de kerk: Koggenland doet actief mee met DopApril! En ja; de besprekingen zijn gewoon aan mijn keukentafel gedaan. 

  De hele maand april staat in de gemeente Koggenland in het teken van DopApril!

  En niet alleen dat; de gemeente heeft inmiddels ook twee avonden voor lezingen vastgelegd: op 20 en 27 maart zijn ouders van pubers van harte welkom voor de theaterlezing 'Puber in huis? Hoe houd je het gezellig?' Eén avond zal in Obdam plaatsvinden, de andere in De Goorn.

  Deelnemers aan DopApril krijgen in ieder geval in deze gemeente de mogelijkheid om naar de MeetUps te gaan; daar ontmoet je mede DopAprillers en krijg je de mogelijkheid om nóg meer uit deze OpvoedChallenge te halen. De MeetUps in Koggenland zijn, net zoals in de andere deelnemende gemeenten, alleen toegankelijk voor geregistreerde deelnemers aan DopApril. Deelname is kosteloos.

  De lezingen zijn natuurlijk toegankelijk voor iedereen! En ook hier geldt: de gemeente geeft deze avonden cadeau! Sterker nog: binnenkort ligt er bij alle ouders met kinderen in de leeftijd vanaf 10 jaar een uitnodiging op de deurmat. Hoe makkelijk kun je het krijgen...

  Wil je meer informatie over de MeetUps? Dan ga je naar deze pagina.

  Woon jij niet in deze gemeente? Dan kun je op de zelfde pagina ook zien of jouw gemeente zich al aangemeld heeft! 

Als jij voor de koffie zorgt, dan doen wij daar een cookie bij!

Privacy is voor iedereen belangrijk. Tenminste, dat is onze mening. We beloven je graag dat we met jouw gegevens geen gekke dingen doe. En, en dat is misschien nog wel belangrijker: we verzamelen zo min mogelijk gegevens van je. In de privacyverklaring leg ik je alles uit.

Lees hier de privacyverklaring | Afsluiten
Instellingen