• Soms gebeuren er dingen waar je heel blij van wordt.

  ‘Als je het leuk vindt, dan wil ik wel eens schrijven over mijn DopApril van vorig jaar…’

  Mrs. DopApril, zo noem ik Heidi wel eens; haar enthousiasme was vorig jaar aanstekelijk. En de resultaten indrukwekkend. Zelf denk ik dat deze twee dingen heel veel met elkaar te maken hebben: ga je er head over heels in of bekijk je het allemaal van een afstandje?

  Heidi ging overduidelijk kopje onder in DopApril. Dit jaar was ze echt één van de eerste die zich aanmeldde; ze is enthousiast gebleven.

  ‘Ik wil wel schrijven over mijn ervaringen van vorig jaar…’ Verrast las ik het berichtje op Facebook. De komende weken gaan we dus met enige regelmaat een voorproefje krijgen! Dat maakt het aftellen naar 1 april nét een stukje leuker.

  Wacht even: het wordt nóg leuker! Heidi heeft ook aangegeven dat ze tijdens DopApril wil blijven bloggen. Stiekem over de schouder van een mede Dopaprilster kijken. Daar kan ik me dan ook weer enorm op verheugen.

  Vanaf morgen kun je de blogs van Heidi wekelijks verwachten!

   

   

Als jij voor de koffie zorgt, dan doen wij daar een cookie bij!

Privacy is voor iedereen belangrijk. Tenminste, dat is onze mening. We beloven je graag dat we met jouw gegevens geen gekke dingen doe. En, en dat is misschien nog wel belangrijker: we verzamelen zo min mogelijk gegevens van je. In de privacyverklaring leg ik je alles uit.

Lees hier de privacyverklaring | Afsluiten
Instellingen