• Terugkijken

   

  Ik heb een schrift bijgehouden tijdens DopApril 2016. Eigenlijk is het een soort van dagboek geworden van deze maand. Tijdens DopApril was het al leuk om terug te kijken maar een jaar later is het dat ook nog! Terwijl ik lees kan ik me alles weer helemaal voor de geest halen. De irritaties, die overwinningen en ook de lessen die ik geleerd heb over mijn eigen moederschap. 

   

  Zoals bijvoorbeeld de opdracht om links in het schrift te schrijven wat voorheen niet lekker ging en rechts te schrijven wat er beter/goed gaat.

  Het is ook nu weer mooi om te zien dat er echt veel veranderd is in die ene maand. 

  Ze was super brutaal, een mega treuzelaar, tafel dekken liet ze aan mij over (was haar taak), was ontzettend egoistisch, zei nooit sorry, wilde werkelijk alles zelf bepalen (controle), ging werkelijk over ALLES in een felle/boze ellenlange discussie, wilde liefst het hele weekend thuis hangen met telefoon en laptop en was vaak boos en agressief op/naar onze lieve boxer.

  En nu… ze is vrolijker en beleefder, werkt mee om ergens op tijd te komen, dekt soms uit zichzelf de tafel zo gauw ik ga koken, denkt ook aan ons en anderen, zegt sorry als er iets ‘mis’ gaat, vraagt hulp/advies aan ons, neemt meer van ons aan en bij een andere menig kan ze daar rustig over praten,  stelt soms voor om wat leuks te gaan doen in het weekend en is veel liever met onze hond en wil hem zelfs mee een dagje uit!!!

  Kortom, door de andere ‘aanpak’ door (vooral) mij is onze puber is positief veranderd en daarmee de hele sfeer in huis!!!

   

   

   

   

   

   

Als jij voor de koffie zorgt, dan doen wij daar een cookie bij!

Privacy is voor iedereen belangrijk. Tenminste, dat is onze mening. We beloven je graag dat we met jouw gegevens geen gekke dingen doe. En, en dat is misschien nog wel belangrijker: we verzamelen zo min mogelijk gegevens van je. In de privacyverklaring leg ik je alles uit.

Lees hier de privacyverklaring | Afsluiten
Instellingen