• Een derde van de plekken is inmiddels gereserveerd!

  We zijn nog geen week verder en de inschrijvingen stromen echt binnen! Inmiddels is bijna een derde van het beschikbare aantal plekken gereserveerd. Het is de afgelopen zes edities nog nooit zó snel gegaan!

  Ook dit jaar doen er een aantal gemeentes actief mee met DopApril: in de gemeente Rhenen staan de medewerkers van het CJG ook dit jaar al weer te trappelen om je welkom te heten tijdens de MeetUps. In Rhenen trappen we Dé OpvoedChallenge op 8 maart af met de lezing Puber in huis? Hoe houd je het gezellig?

  Ben je inwoner van de gemeente Rhenen, dan kun je tijdens die avond ook je voucher met inlogcode afhalen. 

  Wist je dat...

  53% van de ouders aan DopApril deelneemt om een beter contact met zijn of haar puber te krijgen? 

  Dé OpvoedChallenge is ontwikkeld voor álle ouders met een puber; je hoeft geen (grote) problemen met de opvoeding te hebben. De online cursus is gericht op een betere relatie met je kinderen en een gezelliger sfeer in huis. 

Als jij voor de koffie zorgt, dan doen wij daar een cookie bij!

Privacy is voor iedereen belangrijk. Tenminste, dat is onze mening. We beloven je graag dat we met jouw gegevens geen gekke dingen doe. En, en dat is misschien nog wel belangrijker: we verzamelen zo min mogelijk gegevens van je. In de privacyverklaring leg ik je alles uit.

Lees hier de privacyverklaring | Afsluiten
Instellingen