• Graag stel ik je voor aan Natasja Wildeman van Spruitjes en Zo! 

    Dit jaar werken we voor het eerst samen met een aantal partijen en zoals dat altijd met 'eerste keren' is: dat is spannend! Gelukkig hebben we het vanaf het eerste moment, een Skypegesprek in de kersttijd, echt leuk met elkaar. Ik verheug me ontzettend op de recepten die Natasja tijdens DopApril voor ons gaat verzorgen!

    Spruitjes en Zo! nog steeds wordt ik iedere dag vrolijk van deze naam. Spruitjes, de groente die onder kinderen het minst populair is. Maar ook de naam die in veel streken aan kleine kinderen wordt gegeven. Een mooi combinatie vond ik destijds toen ik een naam moest kiezen voor mijn bedrijf. Een bedrijf dat zich richt op alles rondom kinderen, pubers, hun ouders en eten. Overgewicht, ondergewicht, slecht eten, niets lusten, de strijd aan tafel, maar vooral leuk, lekker en gezond eten.

    Mijn naam is Natasja Wildeman en ik ben het gezicht achter Spruitjes en Zo! Getrouwd en moeder van drie kinderen. Wat ook meteen de reden is van het opzetten van Spruitjes en Zo! Na twee dochters die werkelijk alles aten en mij en mijn man het gevoel gaven dat opvoeden ons wel goed af ging, kregen we hemJ En met hem bedoel ik onze jongste zoon, een lieverd maar eten ho maar. Wat we ook deden niets lustte hij. Drama’s aan tafel, alle valkuilen hebben we gehad. In die tijd ben ik me gaan verdiepen in eten, kreeg mijn kind wel genoeg. Hoe zat het met dat eten, vitamines, mineralen , voedingsstoffen? Er was destijds weinig te vinden over voeding en kinderen. Ik deed een studie, nog een en werd kindercoach maar dan wel eentje die zich richtte op eten en kinderen. 

    Spruitjes en Zo! is inmiddels uitgegroeid tot een netwerk van diëtistes en gewichtsconsulentes verspreid over Nederland en België. Allen werken met deze unieke methode . We geven voorlichting, begeleiden kinderen en jongeren met overgewicht en helpen ouders bij de opvoeding van hun kinderen. Want dat het woordje voeden in opvoeden staat is niet per ongeluk. Voeding is de basis. Iedere dag weer staat eten op het programma. Hoe belangrijk is het dan om een gezonde relatie met eten te hebben. Hoe jong je ook bent.

    Deze maand geef ik jullie iedere dag tips, inspiratie en recepten.  Ik wens jullie een mooie maand en ik hoop dat jullie samen met jullie kinderen heerlijk zullen gaan genieten van al dat lekkere eten. Och, en met onze zoon is het helemaal goed gekomen hoor. Inmiddels is hij 15 en eet hij zelfs spruitjes…

Als jij voor de koffie zorgt, dan doen wij daar een cookie bij!

Privacy is voor iedereen belangrijk. Tenminste, dat is onze mening. We beloven je graag dat we met jouw gegevens geen gekke dingen doe. En, en dat is misschien nog wel belangrijker: we verzamelen zo min mogelijk gegevens van je. In de privacyverklaring leg ik je alles uit.

Lees hier de privacyverklaring | Afsluiten
Instellingen