• Vanaf vandaag kan iedereen zich aanmelden voor DopApril, editie 2017!

  Officieel gaan 'de poorten' van DopApril op 1 maart open. En daarmee bedoelen we dat vanaf deze datum iedereen zich kan aanmelden. 

  Om dat aan 'de hele wereld te laten weten' zit ik vanochtend bij het programma Koffietijd, RTL4. En natuurlijk zit ik daar niet alleen: Juanita en Greta gaan als 'oude getrouwe' gezellig met me mee. Beiden deden vorig jaar mee en zijn ook dit jaar weer van de partij. 

  Kijk je mee? Om 10 uur is het... Koffietijd!

 • 3 comments

  Veel plezier Juanita en Greta (en Marina uiteraard). Ik vond het te 'eng' om mee te gaan... Maar ik ga zo wel kijken!!!

  Reply

  Wil mee doen

  Reply

  dat kan hoor Sonia! Ga even naar de website www.dopapril.nl daar staat alle informatie!

  Reply

Als jij voor de koffie zorgt, dan doen wij daar een cookie bij!

Privacy is voor iedereen belangrijk. Tenminste, dat is onze mening. We beloven je graag dat we met jouw gegevens geen gekke dingen doe. En, en dat is misschien nog wel belangrijker: we verzamelen zo min mogelijk gegevens van je. In de privacyverklaring leg ik je alles uit.

Lees hier de privacyverklaring | Afsluiten
Instellingen