• We zijn er trots op! Dit jaar is het mogelijk om in verschillende woonplaatsen andere deelnemers aan De OpvoedChallenge te ontmoeten. Met elkaar ga je het hebben over de kracht van kijken en benoemen, de basisvaardigheden die we je in deze maand leren. En natuurlijk ga je veel (h)erkenning krijgen van je collega-ouders.

  De avonden staan onder leiding van een vrijwilliger en/of een CJG-medewerker. De vrijwilliger én de CJG-medewerkers hebben beiden een training gevolgd om de contactavonden te leiden. Tijdens de bijeenkomsten staan de vaardigheden centraal die ter sprake komen tijdens de e-lessen die je ontvangt. De groepen zijn géén therapiegroepen maar juist bedoeld voor ontmoeting met gelijkgestemden. 

  Wat we eigenlijk heel mooi proberen te zeggen is dat het léúke avonden gaan worden; veel lol, veel herkenning en ook nog veel leren. Dat kun je met dat serieuze gedoe rondom opvoeden best wel eens gebruiken! 

  Ontmoet je mede cursisten en wissel ervaringen uit.
  Géén zware gesprekken, wél een extra mogelijkheid om écht alles uit deze maand te halen! Voor de zekerheid zeggen we nog even: de MeetUps zijn aanvullend én worden meestal kosteloos aangeboden. En ze zijn alleen toegankelijk voor deelnemers van De OpvoedChallenge! Maar spreekt vast voor zich.

  Wil je op de hoogte gehouden worden van het (groeiend!) aantal MeetUps? Geef je dan snel op!

   

  Hou me op de hoogte van de MeetUps!

 • Hier kun je terecht voor de MeetUps 2019!

  Castricum

  Den Helder

 • Data MeetUps

   

  Op de volgende data vinden de MeetUps plaats:

  donderdag  4 april 2018

  donderdag 11 april 2019

  donderdag 18 april 2019

  donderdag 25 april 2019

 • Ik heb geen enkele keer gehoord ‘dat ik iets niet goed doe met de opvoeding’. Je hebt me bij iedere les de ruimte gegeven om zélf te ontdekken wat belangrijk voor ons is en wat bij ons als gezin past. Deze e-cursus is maatwerk!
 • De opdracht op in gesprek te raken met de kinderen vond ik zó lastig! En wat werkte je gesprekstips goed! In plaats van gedoe over te laat thuis waren we opeens in gesprek over hun toekomstdromen.
 • Zat ik opeens enorm te lachen met mijn zoon. Midden tussen de troep in zijn kamer…
 • Voor je écht hulp gaat inroepen zou je eigenlijk verplicht deze cursus moeten doen.
 • Nog nooit had ik me gerealiseerd dat ik geen complimenten gaf maar juist kritiek…
 • Wat deze maand teweeg bracht was veel meer dan bijvoorbeeld straffen of verbieden. Er kwam contact.
 • Toch moet ik zeggen dat het verwaterd. Je moet er alert op blijven. Bewust mee bezig zijn Voor mij mag er een volgende DopApril komen….. count me in!
 • Ik ben een andere moeder geworden. En mijn puber een ander kind. Ik ben zo blij met deze e-cursus!

Als jij voor de koffie zorgt, dan doen wij daar een cookie bij!

Privacy is voor iedereen belangrijk. Tenminste, dat is onze mening. We beloven je graag dat we met jouw gegevens geen gekke dingen doe. En, en dat is misschien nog wel belangrijker: we verzamelen zo min mogelijk gegevens van je. In de privacyverklaring leg ik je alles uit.

Lees hier de privacyverklaring | Afsluiten
Instellingen