• Nieuw Nieuw Nieuw

    Na een aantal jaren dezelfde uitstraling te hebben gehad werd het wel eens tijd voor een kleine Update! De website inmiddels aangepast en wij zijn er blij mee: de uistraling is fris en vrolijk én herkenbaar.

    Vanaf 17 februari worden de flyers-nieuwe-stijl overal verspreid. 

    Dit jaar zijn de vouchers in cadeauverpakking als nieuw item toegevoegd. Tijdens de afgelopen jaren was het een terugkerende vraag 'kan ik een maandje DopApril cadeau doen want voor mij is Dé OpvoedChallenge heel belangrijk geweest en ik wil mijn zus/zwager/vriend/vriendin/buurman of buurvrouw ook zo graag een maand mee laten doen maar een linkje doorsturen voelt zo kaal...'

    We begrijpen het en hebben daar dit jaar een antwoord op: de vouchers die je in een leuk doosje koopt. De doosjes aanschaffen kan bij de lezingen en theatershows van Marina maar ook via de website. We sturen dit cadeautje graag naar je toe! 

Als jij voor de koffie zorgt, dan doen wij daar een cookie bij!

Privacy is voor iedereen belangrijk. Tenminste, dat is onze mening. We beloven je graag dat we met jouw gegevens geen gekke dingen doe. En, en dat is misschien nog wel belangrijker: we verzamelen zo min mogelijk gegevens van je. In de privacyverklaring leg ik je alles uit.

Lees hier de privacyverklaring | Afsluiten
Instellingen