• Ook dit jaar weer (veel!) meer aanmeldingen voor DopApril dan verwacht!

  Het is me weer overkomen: méér aanmeldingen dan ik voor mogelijk gehouden had: 500 deelnemers leek mij voor de eerste betaalde editie van DopApril een 'avontuurlijk' streven. Op donderdag 9 maart hebben we vastgesteld dat dit doel ruimschoots gehaald is: 650 deelnemers!

  En wat nu?

  De vraag is nu of we de poorten sluiten en het hier bij laten of dat we ook dit jaar met meer deelnemers van start gaan, net zoals vorig jaar. 

  Dat besluit gaan we volgende week nemen. Dus... heb jij vrienden, vriendinnen, kennissen of bekenden waarvan je denkt 'DopApril zou ook voor jou hartstikke leuk kunnen zijn!', tip ze! 

 • 3 comments

  Ben er weer aan toe......

  Reply

  Kan ik me nog inschrijven gezien jullie al ruim over de 500 zitten? Bij inschrijving moet ik direct betalen nl. Hoe zit dat als ik toch niet mee kan doen?

  Reply

  Jahaaa! Meer dan welkom hoor! Als je niet meer mee kunt doen, dan is betaling ook onmogelijk.

  Reply

Als jij voor de koffie zorgt, dan doen wij daar een cookie bij!

Privacy is voor iedereen belangrijk. Tenminste, dat is onze mening. We beloven je graag dat we met jouw gegevens geen gekke dingen doe. En, en dat is misschien nog wel belangrijker: we verzamelen zo min mogelijk gegevens van je. In de privacyverklaring leg ik je alles uit.

Lees hier de privacyverklaring | Afsluiten
Instellingen